Igre u nastavi engleskog jezika

Ovaj blog napravljen je za nastavnike engleskog jezika. Na njemu ćete naći igre koje možete da iskoristite na času.

Halloween quiz

How much do you know about Halloween? Let’s find out.

Halloween Quiz

 

  1. Halloween is celebrated on ____________ .

a) 30 October                b) 31 October                c) 1 November

  1. The origin of Halloween is in the ___________ festival of Samhain.

a) Celtic                         b) Roman                      c) British

  1. The holiday’s symbol is a carved ___________ with scary face and a candle inside.

a) watermelon               b) pie                             c) pumpkin

  1. On Halloween people usually eat toffee ____________.

a) oranges                      b) apples                       c) pumpkins

  1. The holiday’s traditional colours are _______________ .

a) orange and grey         b) black and white         c) black and orange

  1. __________ bobbing is a traditional Halloween game.

a) Orange                       b) Pumpkin                     c) Apple

  1. Usual ___________ that children wear on Halloween are monsters, ghosts, skeletons, witches, vampires, warewolves, etc.

a) costumes                     b) clothes                        c) dress

  1. ___________ is a customary celebration for children on Halloween when they go in costumes from house to house asking for treats.

a) Costume parties         b) Trick or treat           c) Treating

  1. A carved pumpkin is called a ____________ .

a) jack-o-lantern             b) mask                               c) jack-o-face

  1. During the Halloween parties people usually tell ghost stories and watch _________ films.

a) thriller                        b) horror                               c) comedy

 

 

Answers: 1.b 2.a 3.c 4.b 5.c 6.c 7.a 8.b 9.a 10.b

Single Post Navigation

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: